menu
Word Lid
Spaghetti-avond Vlaams Belang Maldegem succesvol

Het Vlaams Belang Maldegem is tevreden met de grote opkomst op de spaghetti-avond. Voorzitter Ruben Notteboom en organisatieverantwoordelijken Michel Allemeersch en Christa De Schepper kijken tevreden terug. 

Op zaterdag 2 december 2023 kwam Sinterklaas op bezoek bij het Vlaams Belang Maldegem. “Het is een Vlaamse oertraditie die steeds meer bedreigd wordt. Zwarte Piet is te racistisch en moet vervangen worden door Roetpiet. Sinterklaas is te blank, te oud en te mannelijk, dus moet hij vervangen worden door Queen Nikolah. Daar gaan wij niet in mee.” 

Het Vlaams Belang Maldegem is niet alleen tevreden omdat een mooie traditie in leven wordt gehouden. “We hebben ook een signaal gestuurd dat het Vlaams Belang Maldegem echt weer actief is”, zegt voorzitter Ruben Notteboom. “Timothy De Groote bleef zich tijdens deze legislatuur inzetten voor algemene belang van de Maldegemnaren samen met een handvol echte Vlamingen hield hij onze partij in leven, maar zonder volwaardig bestuur was er weinig slagkracht naast de gemeenteraad. Die is nu helemaal terug.”

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF