menu
Word Lid
Vlaams Belang Maldegem opent 2024 met schitterende nieuwjaarsreceptie

Op zondag 4 februari vond de nieuwjaarsreceptie van het Vlaams Belang Maldegem plaats. Dit was een groot succes “We hebben het jaar feestelijk ingezet”, zegt voorzitter Ruben Notteboom. “Het lijkt alsof er weinig te vieren valt, natuurlijk. Boeren worden bedreigd, de koopkracht staat onder druk, energiearmoede loert om de hoek … Mensen hebben het moeilijk. 2024 is echter het jaar van de hoop. Hoop dat deze problemen eindelijk eindigen.”

Afgelopen zondag zakten vele Vlaams-nationalisten van Maldegem en omstreken af naar de nieuwjaarsreceptie. De sfeer was aangenaam, de hapjes waren prima en de mensen waren amicaal. Het Vlaams Belang Maldegem was tevens vereerd om volksvertegenwoordiger Adeline Blancquaert te ontvangen. Haar krachtige woorden lieten een stevige indruk na op de aanwezigen.

“Stel je nu kandidaat, steun onze lijst en zorg ervoor dat onze stem nog duidelijker gehoord wordt”

Ook gemeenteraadslid Timothy De Groote had een duidelijke boodschap voor de aanwezigen. “Zoals de meesten onder jullie wel weten ben ik al 6 jaar jullie enige vertegenwoordiger in de gemeenteraad”, opent gemeenteraadslid Timothy zijn toespraak. “Wat de meesten van jullie echter, niet weten is dat ik in mijn tussenkomsten consequent het woord “wij”, niet“ik” gebruik. Ik vertegenwoordig namelijk een partij die meer dan 1200 stemmen haalde in 2018. Ik zit daar niet voor mezelf, maar voor eenieder die met ons hun bekommernissen delen. Of ze nu voor ons gestemd hebben of niet.

In oktober 2024 hopen we met een sterke lijst en gemotiveerde kandidaten nog sterker in onze schoenen te staan. Stel je kandidaat, steun onze lijst en zorg ervoor dat onze stem nog duidelijker gehoord wordt en we samen vorm kunnen geven aan een sociaal, welvarend, maar zeker ook Vlaams Maldegem.”

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF