menu
Word Lid
Vlaams Belang Maldegem stelt kandidatenlijst voor

Het Vlaams Belang Maldegem heeft de kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober 2024 bekendgemaakt. Timothy De Groote trekt de lijst. Davy De Meyere zal de lijst duwen. “Ik heb afgelopen legislatuur de Vlaamse belangen van elke inwoner verdedigd,” zegt lijsttrekker Timothy De Groote. “Met deze sterke lijst zijn we er klaar voor om dat de komende legislatuur opnieuw te doen.”

De lijst staat vol gemotiveerde kandidaten. Timothy De Groote trekt de lijst, gevolgd door Sabrina Vandesteene, Johan Foré, Kurt Munghen, Christa De Schepper, Sylvia De Vuysdere, Andrew Van Hyfte, Carine Coppejans, Xavier Dierckens, Myriam Gowy, Michel Allemeersch, Anuska De Haeck en Myriam Van Maldegem. Davy De Meyere duwt de lijst.

"We willen de inwoners het Maldegem geven die ze verdienen"

Het Vlaams Belang Maldegem hoopt te groeien in de gemeenteraad. “Naast een sterk team, hebben we ook een verkiezingsprogramma samengesteld om onze inwoners het Maldegem te geven die ze verdienen. Binnenkort kan men ons programma volledig lezen op onze website en Facebookpagina,” aldus Timothy De Groote.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF