menu
Word Lid
Vlaams Belang Maldegem stelt verkiezingsprogramma 2024 voor

Beste Maldegemnaar,

2024 belooft een bewogen politiek jaar te worden. In juni trok men naar de stemhokjes voor de Europese, federale en Vlaamse verkiezingen. Het Vlaams Belang werd hierin de grootste in drie van de vijf provincies. Ook in Maldegem boekte we een enorm goed resultaat: 25,5 procent voor de Federale verkiezingen, 26,37 procent voor de Vlaamse verkiezingen en 27,22 procent voor de Europese verkiezingen.

In oktober trekt men opnieuw naar de stemhokjes voor de gemeenteraad. Dan is het aan de Maldegemnaar om zijn of haar stem te laten horen over de toekomst van Maldegem. Het Vlaams Belang Maldegem staat opnieuw klaar om de belangen van elke inwoner te verdedigen uit elke deelgemeente. Wij blijven ons als de sociale volkspartij engageren voor een warm, welvarend, veilig, vrij en Vlaams Maldegem.

We vinden het belangrijk om duidelijk te communiceren over onze kernpunten. We streven ernaar een echt verschil te maken in onze gemeente, zodat we kunnen blijven werken aan een sterke gemeenschap met een zekere toekomst waarin er voor elk van ons een plaats is: jong en oud. Neem zeker contact met ons op indien je vragen hebt of opmerkingen. Samen maken we Maldegem weer van ons!

U kunt ons volledige programma hier lezen!

Veel leesplezier!

Het Vlaams Belang Maldegem

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF